yoga Lier hsp

Yogalessen in de Tuintempel in Lier...

yogalessen

Yin Yang yogalessen op zondagochtend om 10u vanaf september 2024:

zondag 8 en 22 september

zondag 6 en 20 oktober

zondag 3 en 17 november

zondag 1 en 15 december

workshops

Yin Yang yogalessen op zondagochtend van 10u tot 11u15

in juli en augustus:

zondag 7 juli

zondag 21 juli

zondag 4 augustus

zondag 11 augustus

Yogalessen bij YogaElements in Lier 

YIN YOGA: elke maandagavond van 20u tot 21u YIN YOGA met Liesbeth


GENTLE FLOW YOGA: elke dinsdagavond van 20u tot 21u GENTLE FLOW YOGA met Liesbeth of Vicky. Wij wisselen elkaar af. 

Hoe inschrijven? 

BIJ YOGAELEMENTS 

Je laat per mail of via een Whatsapp-berichtje weten of je op maandag de yin yogales of op dinsdag de Genlte flow (basic Vinyasa) yogales of allebei wil volgen.

Je koopt een 10-beurtenkaart voor €130 of een losse les voor €14. Je bent enkel zeker van je plaats als je betaald hebt. 

Je kan voor beide lessen dezelfde beurtenkaart gebruiken. 

Let op: bij YogaElements gaan de lessen wekelijks door. 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt (maximum 18 deelnemers). Wacht dus niet te lang om je in te schrijven. BIJ DE TUINTEMPEL

Je laat per mail of via een Whatsapp-berichtje weten of je op donderdag of op zondag de yin yang yogales wil volgen of op beide momenten kan ook.

Je koopt een 10-beurtenkaart voor €130 of een losse les voor €14. Je bent enkel zeker van je plaats als je betaald hebt.

Je kan voor beide lessen dezelfde beurtenkaart gebruiken.

Let op: bij de Tuintempel gaan de lessen door op specifieke dagen: zie flyer

Let op: het aantal plaatsen is beperkt (maximum 15 deelnemers). Wacht dus niet te lang om je in te schrijven. 


Je checkt altijd op voorhand per mail of berichtje via Whatsapp of er nog plaats is. 


Er worden geen lessen of beurtenkaarten terugbetaald.  


Je schrijft het bedrag over op het rekeningnummer BE27 7340 5983 6073 met als mededeling "naam + dag yogales". Na betaling ontvang je een betalingsbevestigingsmail.

Heb je graag een factuur? Geef dan een seintje.


Alle lessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. 


Vanaf september zal je kunnen inschrijven en betalen via een online reserveringssysteem (Momoyoga). De beurtenkaarten zullen dan beperkt geldig zijn. De reeds lopende beurtenkaarten zullen in september worden overgezet naar het digitale systeem. 

yoga

Individuele yogales

Heb je meer nood aan persoonlijke begeleiding? Dat kan ook. We bekijken dan samen aan welke yogavorm jij het meeste nood hebt: wil je onverwerkt verdriet verwerken, rust zoeken, je conditie opkrikken, kracht opbouwen of je mentaal meer weerbaar maken. Je kan yoga beoefenen om heel veel redenen. Aan de hand van een gesprek komen we daar samen achter. 

Een privé-les bestaat uit 1 uur yoga en nadien nog even napraten, met een lach en een traan. Zoals het komt... .   


Prijs: 25 euro voor de eerste les, 30 euro voor alle volgende lessen. Je boekt direct minstens 5 lessen in totaal. We leggen de data meteen samen vast. 


De individuele lessen kunnen doorgaan op locatie (de Tuintempel) of bij jouw thuis (buiten Lier worden er extra verplaatsingskosten aangerekend). 

meditatie

Yogastijlen

yoga
yoga
yoga
yoga

Yin yoga

Bij deze yogastijl bepalen we eerst welke meridianen we extra aandacht willen geven opdat alles weer gaat stromen in ons lichaam. We werken op ons bindweefsel doordat we langere tijd (3 tot 7 minuten) in één bepaalde pose blijven liggen. Tijdens een yin yoga practice komen er 8 tot 10 houdingen aan bod en tussendoor laten we de houdingen even inwerken. Je neemt dus echt de tijd om te voelen, te ademen en te verstillen. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak zal je veranderingen opmerken na een yin yogales. 

Yin Yang yoga

Bij deze yogastijl nemen we echt de tijd om ons lichaam eerst zacht en langzaam op te warmen. We bereiden ons rustig voor op een ‘yinne’ manier om nadien meer actief, yang te bewegen. Tijdens de yin kom je meer in aanraking met losmakende en afzonderlijke houdingen. Tijdens de yang zal je van de ene houding naar de andere ‘flowen’. Je zal energie voelen stromen en soms het gevoel hebben dat je aan het dansen bent. Ook bij deze vorm staan creativiteit, traag bewegen, mild zijn voor jezelf en je ademhaling centraal. Door de combinatie van yin en yang is deze yogastijl toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Kortom, elke yogi zal nadien voelen dat lichaam en geest weer in balans zijn.

Prana Vinyasa yoga

(deze yogastijl geef ik momenteel enkel 1-op-1)


Bij deze yogastijl ligt de focus op je adem. Je beweegt echt op het ritme van je ademhaling. Je voelt in 5 richtingen energie stromen. Prana betekent dan ook vitale levensenergie. Er komen zowel aardse houdingen aan bod als houdingen gelinkt aan vuur, water en lucht. Het bijzondere aan deze vorm is het opbouwende en traag bewegende karakter. Je werkt naar één bepaalde eindpose toe, stap voor stap. Deze yogastijl is geschikt voor zowel beginners als gevorderden aangezien het tempo rustig is en er steeds opties worden aangeboden waaruit je kan kiezen. Jij voelt jouw lichaam en grenzen namelijk het beste. Kortom, een creatieve en energetische yogastijl die je echt eens moet uitproberen!

Gentle Flow yoga

Gentle Flow is een licht dynamische, actieve vorm van yoga, waarbij we de yogahoudingen op een vloeiende manier aan elkaar verbinden. Het lichaam wordt eerst rustig opgewarmd, waarna er een heerlijke flow van yogahoudingen volgt. De flow maakt het lichaam los, afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd, je bouwt spierkracht op, je krijgt nieuwe energie en er ontstaat ontspanning en geestelijke rust.

In deze les wordt de tijd genomen om in de poses te komen, zonder de dynamiek van de flow te verliezen. De yogaleraar geeft duidelijk de basisprincipes mee en de verschillende variaties op de poses, zodat iedereen kan volgen. Je neemt je tijd om je practice op te bouwen en te evolueren naar meer kracht en soepelheid in lichaam en geest. Het is zachtheid in beweging ophet ritme van de ademhaling.

IBAN: Rekeningnummer (KBC): BE27 7340 5983 6073

BIC: KREDBEBB


BTW BE 0786.274.773