yoga Lier hsp

Tijdens de zomermaanden heb je de keuze uit:


Yogalessen in de Tuintempel in Lier op

zondagochtend van 10u tot 11u15


Yogalessen bij YogaElements in Lier op

maandagavond van 19u tot 20u en van 20u15 tot 21u15


Yogalessen in 't Schoppeke in Lier op

dinsdagavond van 19u tot 20u en van 20u15 tot 21u15

Yin Yang yogalessen op zondagochtend van 10u tot 11u15 in juli en augustus:

zondag 7 juli

zondag 21 juli

zondag 28 juli

zondag 4 augustus

zondag 11 augustus

Gentle flow en Yin yogalessen op maandagavond in juli en augustus:

wekelijks BEHALVE op maandag 1 juli

yogalessen

Gentle flow en Yin yogalessen op dinsdagavond in juli en augustus:

wekelijks BEHALVE op dinsdag 2 juli


Voor de yogalessen in 't Schoppeke breng je zelf een mat en een dekentje mee (eventueel ook een blok of bolster). 

Hoe inschrijven? 

Via het online reserverings- en betalingssysteem Momoyoga 'Liesbeth Donckers Yoga': 


Je krijgt na reservatie meteen een bevestigingsmail (check) en 24u op voorhand een herinneringsmail.

Annuleren kan tot 3u voor de les kosteloos.  Annuleer je korter voor de les? Dan rekenen we de les aan.

Vermijd zoveel mogelijk annulaties & kies bewust je les(sen).


Het aantal plaatsen is beperkt (maximum 14 deelnemers bij de Tuintempel, 18 bij YogaElements en 24 bij Het Schoppeke). 

We werken met een wachtlijst via Momoyoga. Van zodra iemand annuleert, neem jij de plek in als je je op de wachtlijst zette. Je krijgt hier een mail van. Als je hiervan gebruik maakt, check je mailbox dan zodat je je beurt niet kwijt bent. 


Er worden geen lessen of beurtenkaarten terugbetaald.

De beurtenkaarten zijn beperkt geldig.

Heb je graag een factuur? Geef dan een seintje.


Alle lessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden.


Yogastijlen

yoga
yoga
yoga
yoga

Yin yoga

Bij deze yogastijl bepalen we eerst welke meridianen we extra aandacht willen geven opdat alles weer gaat stromen in ons lichaam. We werken op ons bindweefsel doordat we langere tijd (3 tot 7 minuten) in één bepaalde pose blijven liggen. Tijdens een yin yoga practice komen er 8 tot 10 houdingen aan bod en tussendoor laten we de houdingen even inwerken. Je neemt dus echt de tijd om te voelen, te ademen en te verstillen. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak zal je veranderingen opmerken na een yin yogales. 

Yin Yang yoga

Bij deze yogastijl nemen we echt de tijd om ons lichaam eerst zacht en langzaam op te warmen. We bereiden ons rustig voor op een ‘yinne’ manier om nadien meer actief, yang te bewegen. Tijdens de yin kom je meer in aanraking met losmakende en afzonderlijke houdingen. Tijdens de yang zal je van de ene houding naar de andere ‘flowen’. Je zal energie voelen stromen en soms het gevoel hebben dat je aan het dansen bent. Ook bij deze vorm staan creativiteit, traag bewegen, mild zijn voor jezelf en je ademhaling centraal. Door de combinatie van yin en yang is deze yogastijl toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Kortom, elke yogi zal nadien voelen dat lichaam en geest weer in balans zijn.

Prana Vinyasa yoga

(deze yogastijl geef ik momenteel enkel 1-op-1)


Bij deze yogastijl ligt de focus op je adem. Je beweegt echt op het ritme van je ademhaling. Je voelt in 5 richtingen energie stromen. Prana betekent dan ook vitale levensenergie. Er komen zowel aardse houdingen aan bod als houdingen gelinkt aan vuur, water en lucht. Het bijzondere aan deze vorm is het opbouwende en traag bewegende karakter. Je werkt naar één bepaalde eindpose toe, stap voor stap. Deze yogastijl is geschikt voor zowel beginners als gevorderden aangezien het tempo rustig is en er steeds opties worden aangeboden waaruit je kan kiezen. Jij voelt jouw lichaam en grenzen namelijk het beste. Kortom, een creatieve en energetische yogastijl die je echt eens moet uitproberen!

Gentle Flow yoga

Gentle Flow is een licht dynamische, actieve vorm van yoga, waarbij we de yogahoudingen op een vloeiende manier aan elkaar verbinden. Het lichaam wordt eerst rustig opgewarmd, waarna er een heerlijke flow van yogahoudingen volgt. De flow maakt het lichaam los, afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd, je bouwt spierkracht op, je krijgt nieuwe energie en er ontstaat ontspanning en geestelijke rust.

In deze les wordt de tijd genomen om in de poses te komen, zonder de dynamiek van de flow te verliezen. De yogaleraar geeft duidelijk de basisprincipes mee en de verschillende variaties op de poses, zodat iedereen kan volgen. Je neemt je tijd om je practice op te bouwen en te evolueren naar meer kracht en soepelheid in lichaam en geest. Het is zachtheid in beweging op het ritme van de ademhaling.

IBAN: Rekeningnummer (KBC): BE27 7340 5983 6073

BIC: KREDBEBB


BTW BE 0786.274.773